WhatsApp'tan Bize Ulaşın!

7 Days 7 Serums
7 Days 7 Serums
7 Days 7 Serums

7 Days 7 Serums


130 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava!

Normal fiyat 949.90 TL 649.90 TL

7 Days 7 Serum haftanın hergünü ayrı bir kullanım farklılığı yaşatacak. İçeriğindeki 10 ml 7 adet serum pazartesi gününden pazar gününe bir bakım ayrıcalığı sağlıyor.
30 yaş üzeri kuru-karma ciltlerin gündüz ve gece bakımında diğer Ozonlabs ürünleri ile birlikte kombinlenecek bir ürün grubu olan 7 Days 7 Serums yine Angela Balasu Dündaralp'in özel imzasını taşıyor.
Cildin günlük bakımı, nemlendirilmesi ve yaşlanmaya karşı korumada cildin nem dengesini sağlayabilen serumların her biri kendine has özellikler bulundurur.

7 Days 7 Serums

Angelıca Archangelıca / Norwecıan Angelıca

Angelica Archangelica dünyada sınırlı sayıda kozmetikte yer alan ve faydaları bilinen Norwecian Angelica'dan elde edilir. İçerisinde fenollerden zengin bir yapı bulunur ve bu değerli bitkinin yağı, parfüm endüstrisinde de kullanılır. Angelicin temel etken maddesidir. 
Angelica Archangelica tohumu β-phellandrene (%33,6-63,4) ve α-pinen (%4,2-12,8) en bol bulunan bileşenler olarak tespit edilmiştir. Bununla birlikte, α-pinen (%21,3), δ-3-caren (%16,5), limonen (%16,4) ve α-phellandren (%8,7) A'nın içeriklerinde en bol bulunan bileşenlerdendir.
Angelica Arcangelica tarihte ve kadim bilgilerde Hz Mikail'in bitkisi olarak atfedilmiştir. Rusya ve kuzuy ülkelerinde bu bitkinin yağından elde edilen bileşiklerle kadim ilaçlar da yapılmıştır. Günümüzde yeniden keşfedilen Angelica Archangelica, Angela Balasu Dündaralp'in de en sevdiği ve büyülendiğini ifade ettiği içerik olarak haftanın ilk günü, yani serumlara başlayacağımız ilk gün olarak Pazartesi'ye yerleştirilmiştir. 

 

Sclerocarya Bırrea Seed Oıl / Marula Oıl

Marula, antioksidanlar, esansiyel yağ asitleri ve amino asitlerce yüksek bir içeriktir. Cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak bir bileşen olarak kullanılır ve yağlı, akneye meyilli, kuru ve yaşlanan ciltler için faydalı olduğu görülmektedir. Saçlar ve cildiı yumuşak, esnek ve nemli tutmada da etkilidir. İçindeki bileşenler Palmitic asit (9–12%), Stearic asit (5.0–8.0%), Arachidonic asit (0.3–0.7%) olarak bildirilmiştir. 
Marula yağı hafif olduğu için cilt tarafından kolayca emilir. Bu onu kuru veya yaşlanan ciltler için etkili bir nemlendirici yapabilir. İnce çizgileri yumuşatmada, cildin pullanmasını önlemede ve cildi nemli , parlak, iyi beslenmiş tutabilmek için faydalı olabilir. Çatlayan dudaklar ve cilt dokusunda yumuşamayı ve parlaklığı sağlar. 
Tarihçesine bakıldığında, Marula Oil tıpkı savanlarda yetişen Karite Ağacı meyvesi ve yağı gibi cildin ısıda nem ve su kaybını önlemek için Afrikalı kadınlar tarafından eski kozmetiklerde ve kadim ilaçlarda da kullanılmıştır. 

 

Adansonıa Dıgıtata Seed Oıl / Baobab Oıl

Adansonia Digitata (Baobab) tohum yağı, Baobab ağacı olarak da bilinen Adansonia Digitata ağacının meyvesinin tohumlarından elde edilir. Baobad ağacı dünyanın en büyük etli bitkisi olarak kabul edilir ve Güney Afrika, Madagaskar ve Avustralya'da bulunmaktadır.  

Baobad omega yağlardan zengin bir yapıya sahip olup cildin nemlendirilmesi, direncinin arttırılması ve korunması için iyi bir özelliktedir. Baobab, cilde iyi gelen içeriklerle doludur:  Cildi aydınlatan, genç görünmesine destek olan A vitamini, antioksidan E vitamini ve kalsiyum emilimine yardımcı olan D3 vitamini içerir. Oleik (%30-40), linoleik (%24-34) ve palmitik (%18-30) besleyici yağ asitleri bakımından zengindir.


Sımmondsıa Chınensıs Oıl /Jojoba Oıl

Jojoba Yağı, Simmondsia chinensis bitkisinin tohumlarında bulunan sıvı balmumu formundadır. Biyouyumlu olduğu için yapısı diğer birçok yağdan farklı niteliktedir. Bu yüzden ciltten kolayca emilir. E vitamini, çinko, iyot ve diğer besleyici antioksidanlar açısından zengindir ve nemlendirici nitelikte çalışır. Simmondsia Chinensis (Jojoba) yağı, Jojoba Yağı, Jojoba Esterleri, Hidrolize Jojoba Esterleri, İzomerize Jojoba Yağı ve Jojoba Alkolü içermektedir. Buradaki içeriklerin tamamı kendi doğal kompozisyonudur. Genel olarak Jojoba, Kuzey Meksika ve Güneybatı Amerika'nın kuru bölgelerinde yetişen bir çalıdır. Jojoba yağı ve Jojoba balmumu tohumlardan üretilir ve eski terkiplerde ilaç için kullanılır. Jojoba geçmiş kaynaklarda Amerikan yerlileri tarafından güneşe karşı nemlendirici olarak terkiplerde kullanılmıştır. Jojoba bitkisinden elde edilen yağ zengin bir oleik asit, eikosanoid asit ve erusik asit kaynağıdır.Bunun yanısıra düşük seviyelerde stearik, palmitik, nervonik ve palmitoleik asitler olup, bunların tümü kendi etkilerine sahiptir..  Orta zincirli yağ asitleri içermez.


7 Days 7 Serums İçindekiler

Monday p1 (Pazartesi)

Heliantus Annuus Seed Oil

Angelica Sinensis Root Extract 

Tuesday S2 (Salı)

Sclerocarya Birrea Seed Oil (Marula Oil)

Wednesday C3 (Çarşamba)

Adansonia Digitata Seed Oil

Thursday P4 (Perşembe)

Simmondsia Chinensis Seed Oil 

Friday C5 (Cuma)

Dicaprylyl carbonate

Valeriana Officinalis Root Oil

Pimpinella Animus Seed Oil

Cananga Odonata Flower Oil

Saturday C6 (Cumartesi)

Heliantus Annuus Seed Oil

Indigofera Tinctoria Extract

Sunday P7 (Pazar)

Persea Gratissima Oil 

 

7 Days 7 Serums Nasıl Kullanılır?

7 Days 7 Serums temizlenen cilde uygun numaralandırılmış sıra ve günlerde, günde 1-2 kez kullanılır.Temiz cilde masaj yolu ile uygulama önerilir.
Her bir 7 Days 7 Serum şişesinin üzerinde
Monday P1
Tuesday S2
Wednesday C3
Thursday P4
Friday C5
Saturday C6
Sunday P7

7 Days 7 Serums


adlı numara ve isimler yer almaktadır. 

Müşteri yorumları

Henüz yorum yapılmamış Yorum yazın