İçeriğe geç

Cilt Lekeleri İçin Spirulina Maskesi

31 Jul 2019 0 yorum
Cilt Lekeleri İçin Spirulina Maskesi

Cilt lekelerinin ortadan kalkmasına yardımcı, yenileyici ve gençleştirici özelliklere sahip spirulina yani mavi yeşil alg maskesi vitamin mineral kaynağı bir maske. Mavi yeşil alg oksijen taşımak için kullanılıyor ve maskenin içerisinde bulunan volkanik maskelere çok iyi bağlanarak etkileşime geçiyor. Düzenli uygulamada ölü hücre dokusunun yavaşça temizlenmesini sağlayarak yeni hücre üretimi sağlıyor. Her cilt tipi için uygun olan spirulina maskesi ile bozulan hücreler ciltten uzaklaştırılıyor. 

Eğer yanlış kozmetiklere maruz kalıyorsanız, temiz kozmetik kullanmıyorsanız, çok kimyasal kullandıktan sonra güneşe çıktığınızda ciltlerimizde leke olma ihtimali her an artıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabiliriz? Öncelikle cildimizi uyguladığımız yanlış kozmetik ürünlerinden arındırarak. spirulina maskesi yaparak ölü hücrelerden kurtulabiliriz, yenileyebiliriz, daha sağlıklı bir cilde kavuşabiliriz. Tabii ki devamında da cildimize uyguladığımız ürünlerin temiz kozmetik ürünleri olduğuna emin olmalıyız ki cildimiz yeniden eski haline dönmesin.

İçindekiler:

- Probiyotik temizleyici köpük
- Ozonlandırılmış hindistan cevizi yağı
- Volkanik maske
- Spirulina (Sitemizden herhangi bir ürün aldığınızda hediye kısmından Spirulina tozunu seçebilirsiniz)
-Himalaya tuzlu su
- İsteğe göre birkaç damla limon
Sertifikalı ürünlerimize ürün ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Probiyotik köpük, ozonlandırılmış hindistan cevizi yağı ve volkanik maskeyi içeren Süper Paket ile indirimli olarak alabilirsiniz

Süper Paket

Nasıl Yapılır?

Öncelikle yüzümüzü probiyotik temizleyici köpük ile 3 dakika kadar beklettikten sonra yıkıyoruz. Probiyotik köpük ile cildimizi temizlememiz çok önemli çünkü faydalı bakterilerin cilt florasını korumaya yardımcı olduğu biliniyor ve probiyotik köpük bunu bizim için gerçekleştiriyor. Alerjik ciltlerde kullanımı oldukça iyi sonuçlar veren probiyotik temizleme köpüğü, çok ağır kimyasal ajanları dahi temizlediğinden makyaj temizleyicisi olarak da kullanılabilir.

Cilt temizliğimizi yaptıktan sonra maskeyi hazırlamaya geçebiliriz.

Bir kaba volkanik maskeden tüm yüzümüze yetecek kadar volkanik maske alıyoruz. Maskenin içerisine 10 damla Himalaya tuzu katarak karıştırıyoruz.
Spirulina tozundan bir çay kaşığını karışımımıza ekliyoruz ve iyice harmanlıyoruz.
Ozonlandırılmış hindistan cevizi yağından 4 pompa ekliyoruz.
İsteğe göre karışıma birkaç damla limon da eklenebilir. Limonun içinde asit bulunsa da doğal meyve asidi olduğundan maskenin içine birkaç damla eklenmesi zararlı değil, lekeleri açmakta yardımcı oluyor.

Bütün ürünleri karıştırdığımızda doğal ve canlı mavi yeşil alg içeren maskemiz lekelerimiz üzerinde etkili olmak için hazır oluyor. Rafta beklememesi gereken, evde anında yapıp kullanılması gereken bir maske olduğunu da unutmamak gerekli.

Maskeyi 10-15 dakika beklettikten sonra yıkıyoruz. Yıkadığımızda hafif kızarmış ve kaşınan bir ciltle karşılaşmanız korkutmasın, bu maskenin içindeki ajanların çalıştığını gösteriyor.

Yüzümüzü yıkadıktan sonra atlamamamız gereken adım ozonlandırılmış hindistan cevizi yağını cildimize uygulamak.

Maskeyi akşam vakitlerinde uygulayıp ardından Cocodays ozonlandırılmış hindistan cevizi yağını uyguladıktan sonra uyursak cildimizin maske ve ardından yağ ile girdiği reaksiyon devam ederek gece uykuda da çalışacak ve uyandığımızda bu yoğun çalışmanın sonucunda daha beyaz bir ciltle güne başlayacağız. 

Hangi Sıklıkla Kullanılmalı?

Lekelerin miktarına ve koyuluğuna göre maskenin uygulama süresi değişiklik gösteriyor. Haftada 1-2 gün kullanımı oldukça idealken çok lekesi olanların haftada 3 gün kullanmaları da uygun oluyor.

Her yaşa uygun spirulina maskesi üst dokuda biriken kir ve yağları ortadan kaldırarak cildi arındırıyor. Doğal içerikten oluşan spirulina maskesi her yaşın kullanımına uygun.

Vücudumuzun lekeli, deforme olmuş her yerinde uygulayabileceğimiz spirulina maskesinin içinde bulunan faydalı fitobakteriler cildimiz ile reaksiyona girerek maskeyi uyguladıkça cildimiz beyazlıyor ve lekelerden kurtuluyoruz. 

Balasu Dündaralp'in Ebru Akel'in sunduğu Kendine İyi Bak programında hazırladığı spirulina maskesini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilir, maskenin yararları ve hazırlanışı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Spirulina Maskesi - Kendine İyi Bak 388. Bölüm

Yeni Ürünler

Son Görüntülenen

Son Görüntülenen Ürünler
Yukarı Geri Dön
Kapat
Seçeneği Düzenle
Kapat
Beni Haberdar Et
Kapat
Kapat
Kapat
Giriş
Kapat
Sepetim (0)
Kapat
Ozonlabs Yaşam Bilimleri
Ozonlabs

Ayrılmadan önce...

3 AL 2 ÖDE
1+1 Ürün

Kampanyalarını Kaçırmayın!

Alışverişe Devam Edin
Yeni Ürünler 6