İçeriğe geç

Kırışıklık Giderici Maske Nedir?

14 May 2019 0 yorum
Kırışıklık Giderici Maske Nedir?

Zaman hızla geçerken, değişmesini istemeyeceğiniz yegane şey, cildinizin pürüzsüz kalmasıdır. Ancak ne yazık ki insan doğasının bir gerçeği olan yaşlanma durdurulamaz. Fakat bu süreci yavaşlatmak kesinlikle mümkün. Kırışıklıklardan kurtulmanın birçok yolu bulunuyor. Cerrahi yöntemler veya kremler vasıtasıyla bu süreç kontrol altına alınabilir. Ancak siz belirli zamanlarda riskli operasyonları göze almak istemiyorsanız, neredeyse hiçbir riski bulunmayan kırışıklık giderici maske tam size göre. Ama önce kırışıklıklara neden olan durumlara bir göz atalım.

Kırışıklık Giderici Maske Nedir?

KIRIŞIKLIĞA NEDEN OLAN ETMENLER

  • Kırışıklıklar yaşlanmanın doğal bir sürecidir. İnsanlar yaşlandıkça vücudunda yaşayan hücre sayısı azalmaya başladığından cildin kendini yenilemesi de yavaşlar. Zaman ilerledikçe kırışıklık giderici maske kullanmayan insanların derisi incelir, kurur ve daha az elastik hale gelir. Bundan dolayı kendisini hasarlara karşı az miktarda korur. Bu, ciltte oluşan kırışıklıkların ve çizgilerin temel nedenidir.
  • Gün içerinde yüzümüzün aldığı ifadeler; gülmek, kaşlarını çatmak, gözleri kırpmak veya yüzü buruşturmak, her yaşta cildinizde çizgilere ve kırışıklıklara neden olacaktır.
  • Daha gençken, cilt elastik bir yapıya sahip olduğundan, geriye doğru yaylanır. Ancak yaşlandıkça cilt bu esnekliğini kaybeder. Geriye yaylanma, sert ve daha az sıklıkta meydana geldiğinden ciltte kalıcı oluklara neden olur.
  • Kaçınılabilir, çevresel faktörler de cildinizde kırışıklıklara neden olabilir.
  • Güneşin altında uzun süre kalarak veya bronzlaşma kabinlerine girerek ya da açık hava sporları yoluyla Ultraviyole (UV) ışığına maruz kalmak, erken kırışıklıkların oluşumunu arttırabilir. Çünkü UV ışığı, ciltteki kolajen ve elastin liflerini parçalar, bu lifler cildin bağ dokusunu oluşturur. Cilt yüzeyinin altında bulunurlar ve cildi desteklerler. Bu tabakanın kırılması, cildin daha zayıf ve daha az esnek olmasına neden olur. Böylece cilt sarkmaya başlar ve kırışıklık ortaya çıkar.
  • Hava koşullarının olumsuz etkileri cildin nem kaybı üzerinde oldukça etkilidir.
  • Düzensiz beslenme ve çok dar kıyafetler doğrudan olmasa da cildinizin kırışmasında etmendir.
  • Düzenli sigara veya alkol içimi, insan vücudunda kan akışını yavaşlatacağı için cildin yaşlanma sürecini hızlandırır. Alkol cildi kurutur ve cildin daha çabuk kırışmasına neden olur.

KIRIŞIKLIK GİDERİCİ MASKE NEDİR?

Günümüzün gelişen teknolojisiyle insanlar kırışıklıklarından kurtulmak için, bir dizi ameliyat veya iğne yoluna başvurmaktadır. Ancak çoğu zaman alınan sonuç korkutucu olur. Eğer siz de bu riskleri almak istemiyor ve cildinizin cerrahi işlemlerle zaman içinde daha çok yıpranmasını istemiyorsanız kırışıklık giderici maske kullanabilirsiniz.

Tamamen doğal bileşenlerden meydana gelen kırışıklık giderici maske, cildinize zarar vermeyecektir. Bu nedenle temiz içerikli ürünleri tercih etmekte ve kimyasaldan uzak durmakta fayda var. Akşam uyumadan önce uyguladığınızda güne hem ışıl ışıl bir ciltle merhaba demiş olacaksınız, hem de cildinizin nem oranını arttıracaksınız. 

Kırışıklık giderici maske uygulanmadan önce yüzünüzün temiz olduğundan emin olmalısınız. Bunun için, uygun temizleyici ürünler ile birlikte ılık su ile arındırmayı tercih etmelisiniz. Ilık su cildinizin nem oranını koruyacak ve tıkalı gözeneklerin açılmasını sağlayacaktır. Temiz cilde uygulanan kırışıklık giderici maske daha hızlı ve etkili bir sonuç verecektir.

KIRIŞIKLIK GİDERİCİ MASKENİN FAYDALARI NELERDİR?

  • Kırışıklık giderici maskeler size zaman kazandıracaktır.
  • Düzenli bir şekilde uygulandığında kırışıklık giderici maske size ömür boyu sürecek bir tazelik kazandıracaktır.
  • Yalnızca kırışıklıklarla savaşmasını beklediğiniz kırışıklık giderici maskeniz, aynı zamanda cildinizdeki ölü derilerle savaşacaktır. Bu da cildinizin yenilenmesini sağlayacaktır.
  • Kırışıklık giderici maske, cildinize uyguladığınız andan itibaren, bölgede kan akışını hızlandıracaktır. Bu da hücrelerin yenilenmesini sağlayacaktır.
Kırışıklık Maskesi Nedir?

    Ciltteki kırışıklıklar üzerinde etkili olabilecek birkaç yöntem belirttik; ancak bu yöntemlerin çoğu acı verici ve zahmetli olabiliyor. Üstelik uzun vadede beklediğimizden daha maliyetli olabiliyor. Eğer siz de geri dönüşü olamayan cerrahi yollara girmek istemiyor veya zararlarından endişe ettiğiniz ilaçları kullanmak istemiyorsanız "Cocodays Gündüz Serumu" tam size göre. Kırışıklık giderici maske görevinin yanı sıra, cildinizi yenileyecek ve onaracak olan bu serum, size ışıltılı bir cilt kazandıracak. Diğer kırışıklık giderici maskelerin aksine içinde zararlı hiçbir kimyasal maddeyi barındırmayan Cocodays Gündüz Serumu cildinizi her zaman nemli tutacaktır.

    • Kırışıklık giderici maske olarak kullanacağınız bu ürün, cildinize nüfuz ettiği an kan akışını hızlandıracaktır. Bu da, hücrelerin tazelenerek yenilenmesini sağlayacaktır. Cildiniz için kırışıklık giderici maske görevi görecek olan Cocodays Gündüz Serumu, cildiniz üzerinde bulunan sivilce, akne, egzama, sedef hastalığı gibi cilt sorunlarıyla da savaşacaktır.
    • Kırışıklık giderici maske görevinin yanı sıra cildinize kaybettiği nemi kazandıracak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlayacaktır. Cildinizi tahriş etmeyecek olan kırışıklık giderici maske, olası kızarıklık ve morluklara karşı savaşır.
    • Yüzünüzdeki çizgilerden kurtulmanıza yardım edecek olan kırışıklık giderici maske yara izlerinden ve şişkinliklerden de sizi kurtaracaktır.
    • Aşırı soğuk veya aşırı sıcak havalarda cildinizi koruma altına alacak olan bu serum, sizi olumsuz hava koşullarından koruyacaktır. Cocodays Gündüz Serumu kırışıklık giderici maske görevinin yanı sıra sizi zararlı güneş ışığından korur.
    • Bu amaçlarla kullanmak zorunda kalacağınız birden fazla ürünü, sizler için kırışıklık giderici maske olarak tek bir üründe topladık. Kırışıklıklarda son derece etkili bu ürünü yanınızdan asla ayırmak istemeyeceksiniz.
    • Yüzünüzde meydana gelen kırışıklıkların temelinde cilde doğru bakmamak yatar. İyi bakılmayan cilde kırışıklık giderici maske istenilen faydayı gösteremeyebilir. Bu yüzden cildinize her zaman iyi bakın ve cildinize uygun kırışıklık giderici maske tercih edin. Cocodays Gündüz Serumu, sizin cildiniz için uygun olan kırışıklık giderici maske görevini görecektir.
    • Uygulaması da son derece kolay olan kırışıklık giderici maske hakkındaki bilgiyi aşağıda sizinle paylaşacağız. Ancak unutmayın, cildinizi en az sizin kadar önemsiyoruz. O yüzden kırışıklık giderici maske olarak Cocodays Gündüz Serumu'nu size gönül rahatlığıyla öneriyoruz.

    Önerilen kullanma şekli :

    • 1 adet avokado
    • 1 kaşık yoğurt
    • 5 damla Cocodays Gündüz Serumu
    • 1 çay kaşığı toz sprulina

    Cocodays Gündüz Serum’unu, avokado ve yoğurdu bir kapta karıştırın ve buharda 5 dakika beklettiğiniz cildinize sürün. Ardından 20 dakika bekleyin ve cildinizi durulayıp temiz bir havlu ile kurulayın. Durulama işlemini sadece su ile yapın. Maskeden sonra cildiniz parlak ve yumuşak bir görüntüye kavuşacak. 

    Yeni Ürünler

    Son Görüntülenen

    Son Görüntülenen Ürünler
    Yukarı Geri Dön
    Kapat
    Seçeneği Düzenle
    Kapat
    Beni Haberdar Et
    Kapat
    Kapat
    Kapat
    Giriş
    Kapat
    Sepetim (0)
    Kapat
    Ozonlabs Yaşam Bilimleri
    Ozonlabs

    Ayrılmadan önce...

    3 AL 2 ÖDE
    1+1 Ürün

    Kampanyalarını Kaçırmayın!

    Alışverişe Devam Edin
    Yeni Ürünler 6