İçeriğe geç

Kuru Ciltler için Nemlendirici Maske Tarifi

01 Oct 2019 1 yorum
Kuru Ciltler için Nemlendirici Maske Tarifi

Maske Tarifi

Ozonlabs’ın maske tarifinde bu sefer kuru ciltler için ideal bir karışım denedik. Senin de çok hoşuna gidebilecek bu maske üstün nem özelliği, canlandırma ve cilde hareket kazandıran doğal özler ve tabiki Cocodays Ozonlandırılmış Hindistan Cevizi Yağı da içeriyor.


Maskeyi hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler

- Aloe Vera Yaprağı / Salgısı (3-4 Yaprak)
- Cocodays Ozonlandırılmış Hindistan Cevizi Yağı
- Himalaya Tuzlu Çözelti /10 Damla
- Urtica Urens / Isırgan Otu Tozu / 1 Yemek Kaşığı

Karışım kuru, kırışık ciltler üzerinde etkilidir. +30 yaş ve az su içen, kafein-kahve tüketen kişilerde kullanımı özellikle tavsiye edilir.

Karışımı hazırlamak için tüm malzemeleri bir mutfak robotundan geçirebilir ve yüzünü Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü ile yıkadıktan sonra maskeyi cildinize bir fırça yardımı ile uygulayabilirsin. Maskeyi 10 dakika bekletip yıkadıktan sonra cildine Ozonlandırılmış Hindistan Cevizi Yağı Cocoday’si 2 pompa halinde uygulamalısın.

Aloe Vera’nın üstün besleyici özelliği, Cocodays Ozonlandırılmış hindistan cevizi yağı ile uyumlu bir birliktelik yaratır. Urtica Urens Isırgan otu tozunun dolaşımı hızlandırıcı özelliği sayesinde hücreler uyarılır, esansiyel aminoasitler, flavinoidler ve yine vitamin C cildin porlarının aloe vera salgısı içindeki bir çok aminoasidin, bradikinase’ın ve ozonlandırılmış hindistan cevizinden gelen faydalı yağ asitlerinin cilt hücrelerine nüfuz etmesini sağlar.


Aloe Vera Barbadensis Miller bir çok türü bulunan aloe vera kaktüsü arasında, en çok tercih edilen bitkidir. Bu yeşil yapraklı kaktüsillerden ve sıcak iklimi seven bitkinin yaprağında, tıpkı yarı koloidal yani yumurta akına benzeyen özel bir sıvısı bulunmaktadır. Tadı acımsı ve bir çok cilt ve saçlı derideki hastalığa karşı yangıların giderilmesinde özellikle içindeki bradikinase sayesinde oldukça etkilidir.

Ozonlandırılmış Hindistan Cevizi yağı Omega 6 yağ asidinin ozonlandırılması ve içinde bulundurduğu özel formüllü cilt tarafından hızla emilebilen cilt dostu Shea Lipex yani Karite Ağacı yağı sayesinde hücrenin zarının korunmasına yardımcı olacaktır.

Kuru ciltlerin özellikle nem ve kırışıklık için haftada 2 kez tercih edebilecekleri yağ asitleri, vitamin ve antioksidan açısından zengin maske sonrasında da Cocodays’i cildinize uygulamayı unutma :) Cildinde gerçek nemi ve hareketi hisset!

Sağlıklı günler

Yeni Ürünler

Son Görüntülenen

Son Görüntülenen Ürünler
Yukarı Geri Dön
Kapat
Seçeneği Düzenle
Kapat
Beni Haberdar Et
Kapat
Kapat
Kapat
Giriş
Kapat
Sepetim (0)
Kapat
Ozonlabs Yaşam Bilimleri
Ozonlabs

Ayrılmadan önce...

3 AL 2 ÖDE
1+1 Ürün

Kampanyalarını Kaçırmayın!

Alışverişe Devam Edin
Yeni Ürünler 6