İçeriğe geç

Moringa Maskesi Nedir? Faydaları Nelerdir?

21 Aug 2019 1 yorum
Moringa Maskesi Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir?

Moringa maskesi nedir ve faydaları nelerdir? Moringa maskesi nasıl hazırlanır sorusuna cevaben moringa maskesinin tarifini bu makalede paylaştık. 
Moringa bitkisi Himalaya Dağlarının eteklerinde, Hindistan, Pakistan ve Bangladeş bölgesinde yetişen şifalı bir bitkidir. Moringa bir çok cilt maskesinin ve ilacın hazırlanmasında kullanılmaktadır. 
Moringa tozu, yüksek anti-oksidan ve içeriğindeki zengin C vitamini ile cildin canlandırılmasına yardımcı olur. Sivilceler, mantar enfeksiyonları, ciltte tutulum gösteren kepeklenme gibi durumlarda, makyaj sonrası yorulan ve kuruyan ciltlerinde moringa ile hazırlanacak volkanik bazlı bir maske ile cildinizin toparlanmasına yardımcı olur.

 

İçindekiler:

Cildimizi moringa maskesine hazırlamak için öncesinde makyajdan ve kirden arındırmalıyız. Hassas ciltler üzerinde de etkili probiyotik yüz temizleme köpüğü ile cildinizi temizleyin ve durulayın. Ardından moringa maskesini kullanıma hazır hale getirmek için tarifi hazırlayalım. 

Moringa Maskesi Nasıl Yapılır?

Öncelikle yüzümüzü probiyotik yüz temizleme köpüğü yıkıyoruz. Probiyotik yüz temizleme köpüğü hassas ciltlerin temizleme köpüğü olarak cildi makyaj ve sebumdan arındırarak temizler. Böylece cildi moringa maskesine hazır hale getirmiş oluruz. 
Cilt temizliğimizi  probiyotik köpük ile yaptıktan sonra moringa maskesini hazırlamaya geçebiliriz.

Moringa Maskesi Nedir? Faydaları Nelerdir?


Moringa maskesini hazırlarken volkanik maskeden bir kaba yüzümüze yetecek kadar alıp koyuyoruz. Ardından moringada 3 çay kaşığı maskenin içine ilave ederek doymuş himalaya tuz çözeltisinden 10 damla ekliyoruz. 
Okaliptüs içerikli serumdan 4 pompa moringa maskesine ilave ederek karıştırıyoruz.

Bütün ürünleri karıştırdığımızda doğal moringa içeren maskemiz makyaj sonrası ciltte yorgunluk üzerinde etkili olması için hazır oluyor. Rafta beklememesi gereken, evde anında yapıp kullanılması gereken bir maske olduğunu da unutmamak gerekli. Moringa ve maskedeki doğal bileşenler yapısı gereği hava ile temasında kolaylıkla okside olabilmektedir. Bu nedenle moringa maskesi hazırlanıp bekletilmeden tüketilmelidir. 

Moringa maskesini 20 dakika cildimizde beklettikten sonra yüzümüzü yıkıyoruz. Yıkadığımızda hafif kızarmış ve kaşınan bir ciltle karşılaşmanız korkutmasın, bu maskenin içindeki ajanların çalıştığını gösterir. 

Moringa Maskesi Nedir? Faydaları Nelerdir?


Yüzümüzü yıkadıktan sonra atlamamamız gereken adım okaliptüs içerikli serumu cilde uygulamaktır. Cilde aynı anda yüz yogası ile de uygulanabilen bu serum cildin canlandırılmasının yanında uygulanan yüz egzersizi sayesinde sarkmalara karşı aktif bir çözüm olabilir..Cildim kuru, mat ve sarkmaya meyilli diyorsanız, siz de haftada 3 gece moringa maskesi yapın. 

Moringa maskesini akşam vakitlerinde uygulayıp ardından okaliptüs içerikli serumu uyguladıktan sonra iyi bir dinlenmeye çekilmekte fayda var. Mümkünse bir olumlama veya iyi bir frekans açarak kendinizi dinlenmeye ve uykunun kollarına bırakın. Ertesi sabah uyandığınızda bir önceki günün stresi ve yorgunluğunun cildinizden ve bedeninizden temizlendiğini hissedin..Cildinize ve kendinize iyi bakın, onu sevin. 

Güzellikler

Yeni Ürünler

Son Görüntülenen

Son Görüntülenen Ürünler
Yukarı Geri Dön
Kapat
Seçeneği Düzenle
Kapat
Beni Haberdar Et
Kapat
Kapat
Kapat
Giriş
Kapat
Sepetim (0)
Kapat
Ozonlabs Yaşam Bilimleri
Ozonlabs

Ayrılmadan önce...

3 AL 2 ÖDE
1+1 Ürün

Kampanyalarını Kaçırmayın!

Alışverişe Devam Edin
Yeni Ürünler 6