İçeriğe geç
Bize Ulaşın 0(533) 426 26 62

Ozonlabs İletişim Hattı 0(533) 426 26 62 Whatsapp

Ozon ve Okyanus Tuzlu Vücut Peelinginin Faydaları Nelerdir?

25 Jun 2024 0 yorum
Ozon ve Okyanus Tuzlu Vücut Peelinginin Faydaları Nelerdir?

Ozon ve okyanus tuzlu vücut peelingi kullanırken cildinizin çok daha pürüzsüz ve parlak olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Ozon ve okyanus tuzu içerikli peelingin birçok faydası var ve cildiniz için yararlarını bu yazıda sıraladık. 

Genellikle ozon ve okyanus tuzlu peeling , tuzun peeling, ölü deri temizleyici özelliklerini ozonun arındırıcı ve oksijenleyici etkileriyle birleştiren bir cilt bakım tekniğidir. Bu yöntemi kullanmanın bazı potansiyel faydaları şunlardır:

Eksfoliasyon, cildin üst katmanındaki ölü hücrelerin ve fazla sebum - yağın temizlenmesi için gerçekleştirilen bir cilt bakım işlemidir. Her 21-28 günde bir yenilenen cildin üst tabakasında biriken ve içeriden dışarıya doğru büyüyen hücrelerden arta kalan bu tabakanın da temizlenmesine yardımcı olmak cildin daha aydınlık kalmasını sağlar. Gözeneklerin temizlenmesine, daha temiz ve parlak bir cilt görüntüsüne kavuşmada eksfoliasyon haftada birkaç kez ozon ve okyanus tuzlu peeling ile yapılabilir. Ozon ve okyanus tuzlu peeling ölü cilt hücrelerini ve kirleri cilt yüzeyinden çıkarmaya yardımcı olan doğal bir eksfolianttır. Bu da daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt dokusu sağlayacaktır. Ölü derilerin düzenli olarak temizlenmesi cildin uzun yıllar elastikiyetinin korunması ve ışıltılı görünümü için de destek niteliğindedir. 

Ozon, cilt hücrelerinde oksijene bölünerek çalışır ve onarımın arttırılmasına yardımcı olabilir. Bu da daha sağlıklı ve gelişmiş bir cilt tonuna katkıda bulunabilir. 

Detoksifikasyon: Hem ozonun hem de tuzun ciltteki toksinlerin uzaklaştırılmasına yardımcı olduğuna, potansiyel olarak gözeneklerin daha etkili bir şekilde arındırılmasına ve temizlenmesine yardımcı olduğuna inanılmaktadır.

Dolaşımın Uyarılması: Okyanus tuzunun mineral etkisi, ozonun oksijenleme etkisi ile birleştiğinde cilt yüzeyine kan akışını uyarabilir. Geliştirilmiş dolaşım, genel cilt sağlığını ve daha parlak bir görünümü destekleyebilir.

Gevşeme ve Stres Giderme: Ozonla zenginleştirilmiş okyanus tuzlu peeling işlemi rahatlatıcı olabilir, spa benzeri bir deneyim sağlayarak stres seviyelerini azaltmaya da yardımcı olabilir.

Cilt Bakım Ürünlerinin Geliştirilmiş Emilimi: Ozon ve okyanus tuzuyla peeling, ölü cilt hücrelerini temizleyerek ve cilt dokusunu iyileştirerek, nemlendiricilerin, serumların ve diğer cilt bakım ürünlerinin emilimini artırabilir ve daha iyi sonuçlar için cilde daha derinlemesine nüfuz etmelerine olanak tanır. Temiz ve arındırılmış bir cilt kullanılacak nemlendirme ve anti-aging serumları da cilde çok daha hızlı kabul edecektir. 

Ozon ve Okyanus Tuzlu Peeling Nasıl Kullanılır?

Ozon ve okyanus tuzu içerikli peelingi kullanmaya başlamadan vücudunuzu ıslatın ve hatta mümkünse hafif bir lif yapın. Peeling'i tüm vücudunuza ve özellikle ayakların altı, basen bölgesi, karın gibi bölgelere, sırt ve kollara masajla uygulayın. Ardından dilerseniz birkaç dakika bekleyebilir ve su ile durulamaya geçebilirsiniz.

Ozon ve Okyanus Tuzlu Vücut Peelingi Etkileri

Ozon ve okyanus tuzlu vücut peelingini kullandıktan sonra cildinizde nemlenme ve ışıltı sağlanacaktır. Hafif masaj etkisiyle cildinizde bir rahatlama ve gevşeme olabilir. Cildinizin daha esnek ve ölü derilerden, pulllanmadan uzak, ışıldadığını da görebilirsiniz. Cildinizin bebeksi ve kadifemsi bir nemlilikte uzun süre, kurumadan daha rahat hissettiğini de gözlemleyebilirsiniz.

Ozon ve okyanus tuzlu vücut peelingi haftada 1 gün yüzünüze de uygulayabilirsiniz. Yağlı ciltlerde birkaç kez de denenebilir. Cildin sebum dengesinin de kolayca sağlanması kullanım sonrası konforlardan biri olacaktır.

Ozon ve Okyanus Tuzlu Vücut Peelingini İncele

 

 

Yeni Ürünler

Son Görüntülenen

Son Görüntülenen Ürünler
Yukarı Geri Dön
Kapat
Seçeneği Düzenle
Kapat
Beni Haberdar Et
Kapat
Kapat
Kapat
Giriş
Kapat
Sepetim (0)
Kapat
Ozonlabs Yaşam Bilimleri
Ozonlabs

Ayrılmadan önce...

3 AL 2 ÖDE
1+1 Ürün

Kampanyalarını Kaçırmayın!

Alışverişe Devam Edin
Yeni Ürünler 6