İçeriğe geç

Ozonlabs O3RSS Serum Nedir? Kullanımı Nasıldır?

24 Oct 2018 0 yorum
Ozonlabs O3RSS Serum Nedir? Kullanımı nasıldır?

Ozonlabs O3RSS Serum, ozonlandırılmış yağ segmentinde bulunan ve %3.2 mol/gr ozon gazı içeren cilt yenileyici bir serumdur. Ozonlandırılmış zeytinyağı formundaki Ozonlabs O3RSS Serum; birçok cilt endikasyonlarında güvenle kullanılan, tarihini Nicola Tesla'nın 1902 New York şehrinde formulize ettiği ve piyasaya sürdüğü Glycozone adlı derişimden almaktadır.

Bundan önce birçok bilim adamı tarafından faydaları açıkça gözlemlenmiş, klinik çalışmalarca da kanıtlanmış ozonlandırılmış yağ Ozonlabs O3RSS Serum; paraben, SLES, alkol, silikon ve parfüm içermemektedir. Dermatolojik olarak test edilmiş Ozonlabs O3RSS, Avrupa Birliği güvenlik dosyaları CPNP - Cosmetic Products Notification Portal - Europa EU'da bildirimi yapılmış bir üründür. 

Ozonlabs O3RSS Serum İçinde Neler Bulunur?

Ozonlabs O3RSS Serum içinde:

  • Europea Olea, 
  • Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
  • Rosa Damascena bulunur.

Kuru Ciltlerde Nasıl Kullanılır?

Serum, kuru ciltlerde temiz cilde günde 1 ya da 2 kez, sabah ve/veya akşam 2 pompa uygulanır. Serumu cilde uygulanmadan önce temizleyici kullanabilirsiniz. Kuru ciltlerde temizleyici kullanılması bir zorunluluk değildir. Kullanılan temizleyicinin Paraben, SLES, silikon, alkol ya da parfüm içermemesi yerinde olacaktır. Ozonlabs O3RSS üzerine Paraben, SLES, alkol ve parfüm içermeyen su bazlı bir nemlendirici kullanabilirsiniz. Ozonlabs O3RSS sonrasında cilde herhangi bir kapatıcı ya da filtre içeren bir kremin kullanılması önerilmez.

Yağlı Ciltlerde Nasıl Kullanılır?

Serumu yağlı ciltlerde, temiz cilde günde 1 ya da 2 kez, sabah ve/veya akşam 2 pompa olarak uygulayabilirsiniz. Cilde uygulamadan önce temizleyici kullanabilirsiniz.Yağlı ciltlerde temizleyici her gün kullanılabilir. Kullanılan temizleyicinin Paraben, SLES, alkol ya da parfüm içermemesi yerinde olacaktır. İhtiyaca göre üzerine Paraben, SLES, alkol ve parfüm içermeyen su bazlı bir nemlendirici haftada 1 kez kullanabilirsiniz. Ozonlabs O3RSS sonrasında cilde herhangi bir kapatıcı ya da filtre içeren bir kremin kullanılması önerilmez. 

Karma Ciltlerde Nasıl Kullanılır?

Ozonlabs O3RSS Serum, karma ciltlerde temiz cilde günde 1 ya da 2 kez, sabah ve/veya akşam 2 pompa uygulanır. Ozonlabs O3RSS Serum cilde uygulanmadan önce temizleyici kullanabilirsiniz. Karma ciltlerde temizleyici haftada birkaç gün kullanılabilir. Kullanılan temizleyicinin Paraben, SLES, alkol ya da parfüm içermemesi yerinde olacaktır. İhtiyaca göre, Ozonlabs O3RSS Serum üzerine Paraben, SLES, alkol, silikon ve parfüm içermeyen su bazlı bir nemlendirici haftada 2-3 kez kullanabilirsiniz. Ozonlabs O3RSS sonrasında cilde herhangi bir kapatıcı ya da filtre içeren bir kremin kullanılması önerilmez. 

Yeni Ürünler

Son Görüntülenen

Son Görüntülenen Ürünler
Yukarı Geri Dön
Kapat
Seçeneği Düzenle
Kapat
Beni Haberdar Et
Kapat
Kapat
Kapat
Giriş
Kapat
Sepetim (0)
Kapat
Ozonlabs Yaşam Bilimleri
Ozonlabs

Ayrılmadan önce...

3 AL 2 ÖDE
1+1 Ürün

Kampanyalarını Kaçırmayın!

Alışverişe Devam Edin
Yeni Ürünler 6