İçeriğe geç

Ozonlu Hindistan Cevizi Yağı Nedir?

13 May 2019 1 yorum
Ozonlu Hindistan Cevizi Yağı Nedir?

Cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlamak için yeterince zaman ayıramıyor musunuz? Yüzünüzde oluşan tahriş izleri için ayrı, akne ve sivilce lekeleri için ayrı, nemlenmesi için ayrı bir ürün kullanmak zorunda kalıyor ve hepsine yetişemiyor musunuz? Peki size tüm bu ihtiyaçlarınızı tek bir ürünle sağlayabileceğinizi söylesek. Kadınların yanı sıra erkeklerin de gözdesi haline gelen Ozonlu Hindistan Cevizi Yağı, size bütün istediklerinizi verecek. Ama gelin önce Ozonlu Hindistan Cevizi Yağı hakkında bilgi edinelim:

Hindistan cevizi yağı, ham veya olgunlaşmış Hindistan cevizinin çekirdeklerinden elde edilen %90 oranında doymuş yağ asidi içeren, yenilebilir bir yağdır. Bu organik Hindistan cevizi yağı ozonlandığında, yani aktif oksijenle aşılandığında cildin kolayca emebileceği lüks bir kıvam alır. Ozonlanmış Hindistan cevizi yağı, saf, yüksek konsantrasyonlu bir ozonun organik Hindistan cevizi yağı içerisine yerleştirilmesiyle elde edilmektedir. Yağın kalitesi, işlem sırasında sadece yüksek kaliteli soğuk plazma ozon jeneratörleri kullanılarak korunur, böylece ısı üretilmez. Böylece; var olan en taze, en saf ve en doğal Ozonlu Hindistan Cevizi Yağı elde edilir.

Ozonlu Hindistan Cevizi Yağı Nedir?

OZONLU HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

Cilt sağlığı ve güzelliğinde önemli bir rol oynayan Ozonlu Hindistan Cevizi Yağının sayılabilecek birçok faydası bulunmaktadır:

  • Ozonlu Hindistan cevizi yağı doğal bir antioksidandır.
  • Cildinize Ozonlu Hindistan cevizi yağı uyguladığında, bu yağ cildinizi zararlı toksinlerden koruyacaktır.
  • Ozonlu Hindistan cevizi yağı, yazın çok sık karşılanan güneş yanıklarının oluşumunu önleyecektir.
  • Ayakta çalışıyor veya ayaklarınız çok terliyorsa, Ozonlu Hindistan cevizi yağı oluşabilecek mantar enfeksiyonlarına iyi gelecektir.
  • Cildinizde kan dolaşımını hızlandıracağı için, hücrelerinizin yenilenmesini sağlayacaktır.
  • Birçok gıda, kozmetik ürünü veya dış etkenin neden olduğu akne, sivilce ve uçuklara Ozonlu Hindistan cevizi yağı iyi gelecektir.
  • Cildinize uyguladığınız andan itibaren Ozonlu Hindistan cevizi yağı cildinizi temizleyerek kir ve bakterilerden arındıracaktır.
  • Sedef hastalığı, egzama, zona gibi cilt hastalıklarına iyi gelen Ozonlu Hindistan cevizi yağı, cildinizde oluşan şişkinliği ve kızarıklığı azaltır.
  • Cildinizdeki kırışıklıklarla savaşacak olan Ozonlu Hindistan cevizi yağı, hiçbir mevsim görmek istemeyeceğiniz selülitleri azaltıcı etkiye sahiptir.
  • Ozonlu Hindistan cevizi yağı cildinizi nemlendirirken aynı zamanda onu iyileştirir ve yaralarının geçmesini sağlar.
  • Dudak çatlaklarında iyileştirici bir güce sahiptir.

OZONLU HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI HANGİ CİLTLERDE KULLANILMALI?

Eğer kuru ve pul pul dökülen bir cildiniz varsa, Ozonlu Hindistan cevizi yağı, cilde uygulandığında cildinizde artacak olan oksijenin gücüyle ölü hücrelerin dökülmesine yardımcı olacaktır. Ozonlu Hindistan cevizi yağı aynı zamanda cildi nemlendiren ve kırışıklıkları azaltan harika bir masaj yağıdır.

Sedef hastalığı, egzama, kurdeşen, ısırık, arı sokması, kabarcık, yanık, sıyrık gibi deri tahrişleriniz varsa, cildinizde enfeksiyon potansiyelini en aza indirmek ve iyileşmeyi teşvik etmek için Ozonlu Hindistan cevizi yağının kullanabilirsiniz.

Ozonlu Hindistan Cevizi Yağı Nedir?

OZONLU HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞ BAŞKA NE İÇİN KULLANILIR?

Makyaj Temizleyici

Hava koşullarının olumsuz sonuçlarından en az zararla kurtulabilmek için kullanılan su geçirmez maskaralar, farlar ve fondöten gibi bir çok ürünün temizlenmesinde Ozonlu Hindistan cevizi yağı kullanılabilir. Yüzünüze küçük bir parça Ozonlu Hindistan cevizi yağı uyguladığınız taktirde 1 dakika sonra kolayca temizlendiğini göreceksiniz.

Vücut Losyonu

Özel bir kokuya sahip olan Ozonlu Hindistan cevizi yağı, cildinizi kokutmadan, saatler sürecek bir nem kazandıracaktır. Masajla uygulandığı taktirde vücudunuzdaki kan dolaşımını hızlandıracak olan Ozonlu Hindistan cevizi yağı hücrelerinizin yenilenmesine sağlayacaktır.

Dudak Kremi

Devamlı kuruyan ve çatlayan dudaklarınız için Ozonlu Hindistan cevizi yağı oldukça etkilidir.

Vücutta Oluşan İzler

Özellikle hamile kadınların çok sık karşılaştığı vücut çatlaklarında veya vücut kararmalarında son derece etkili olduğu görülen Ozonlu Hindistan cevizi yağının en hassas cilt bölgelerinde de kullanılabilir. Göz çevresinde oluşan mor halkaları, su altı torbalarını ve ince çizgileri önemli ölçüde azaltmaktadır.

Tıraş Kremi

Yüzde veya bacaklarda tıraş sırasında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ozonlu Hindistan cevizi yağının etkisiyle tıraş sonrası tahrişi ortadan kaldıracağı gibi, cildinizi taze ve nemli hissettirecektir.

Tırnak Bakımı

Elleriniz ve tırnaklarınızın dibine Ozonlu Hindistan cevizi yağı sürdüğünüzde, tırnaklarınızın kenarında oluşan çatlak veya kuru tırnak etlerin kısa bir zaman sonra kaybolduğunu göreceksiniz.

Hayvan Bakımı

Evcil hayvanlarınız varsa Ozonlu Hindistan cevizi yağı kesinlikle size göre. Ozonlu Hindistan cevizi yağını evcil hayvanınızın yara veya tahriş olan yerine uyguladığınızda, yaranın çok daha hızlı bir şekilde geçtiğini göreceksiniz. Hayvanınız Ozonlu Hindistan cevizi yağı sürdüğünüz bölgeyi yalarsa sakın endişe etmeyiniz. Sonuç olarak bu yağ, hindistan cevizi ve oksijenden oluşmaktadır.

Tüm bu etkileri göz önüne alındığında, birden çok soruna çözüm için size gönül rahatlığıyla Cocodays Gündüz Serumu'nu önerebiliriz. İçinde iyileştirici etkiye sahip birçok kolajen madde barındıran Cocoday Gündüz Serumu sizi diğer bütün cilt bakım kremlerinden, losyonlardan veya jellerden kurtaracaktır. Yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bu serum, size kolaylık ve iyi bir bakım sağlayacak.

Önerilen kullanım şekli: Cocodays Gündüz Serumu temiz cilde günde 1 kez ve sabahları masajla uygulanır. Gün içinde ihtiyaç duyulursa tekrar Cocodays uygulaması yapılabilir.

Kaynakça:

https://ozonefactory.net/products/coc onut-ozonated-oil https://www.sifalibitkitedavisi.com/oz on-yaginin-faydalari-nelerdir.html http://mysimplelifestyle.com/skin- benefits-of-ozonated-coconut-oil/

Yeni Ürünler

Son Görüntülenen

Son Görüntülenen Ürünler
Yukarı Geri Dön
Kapat
Seçeneği Düzenle
Kapat
Beni Haberdar Et
Kapat
Kapat
Kapat
Giriş
Kapat
Sepetim (0)
Kapat
Ozonlabs Yaşam Bilimleri
Ozonlabs

Ayrılmadan önce...

3 AL 2 ÖDE
1+1 Ürün

Kampanyalarını Kaçırmayın!

Alışverişe Devam Edin
Yeni Ürünler 6