İçeriğe geç

Sepia Anti-Aging Serum Serum ile Spirulina Maske Uygulaması Nasıl Yapılır?

08 Oct 2020 0 yorum
Ozonlabs Hawaiian Spirulina Maske Seti

Spırulına Maske Uygulaması 

Sepia Anti-Aging Serum ile Spirulina Maske Seti uygulaması nasıl yapılır ve ne işe yarar konulu yazımız sizinle.

Spirulina Maske Seti ile cilt bakımını yapmak,  cildinizi derinlemesine arındırmak, cildinizden ölü derileri temizlemek ve fresh bir görünüm kazanmak istiyorsanız bu yazımızı okuyabilir ve pratikçe maskeyi cildinize uygulayabilirsiniz.

Cilt bakımı günümüzde hemen hemen herkesin başvurduğu kolaylıkla evde de yapılabilen bir uygulamadır. Evinizde güzel bir cilt bakımı yapmak için Sepia Anti-Aging Serum Serum ile Spirulina Maske Uygulaması yapabilirsiniz. Cilt bakımı cildin uzun vadede daha temiz, daha canlı ve parlak görünmesi için bir fayda sağlayabilir. 

Herkesin evinde bir cilt bakım ürünleri köşesi vardır. Peki, bu ürünler gerçekten aradığınız ve sorunlarınıza cevap verebilecek ürünler midir? İçerikleri temiz ve alerjen madde içermeyen ürünler midir? Bu soruları kendimize sorduğumuz zaman aklımız hemen ürünlerimizin içeriklerine bakmaya gidebilir. Genellikle karşılaşılan içerikler maalesef ki kimyasal bazlı, güneşle tepkimeye girdiğinde lekelere sebebiyet verebilen, cildinizdeki hassas dokuya zarar verebilen maddeler olmaktadır. Ancak artık temiz kozmetiğe ulaşmak çok kolay. İçiniz rahat bir şekilde ürün beklentinize, cilt sorununuza göre Ozonlabs.com adresinden ürün seçimi yapabilirsiniz. Bizler bu yazımızda Ozonlabs'ın gözde maskelerinden olan Spirulina Maske’sinin Sepia Anti-Aging Serum ile nasıl uygulanabileceğinden bahsedeceğiz.

Spirulina Maske Nedir?

Bu maskeyi Spirulina Maske Seti’nde bulunan ürünleri karıştırarak oluşturabilirsiniz. Set içeriğinde Ozonlava Volkanik Maske, Spirulina Tozu, Ozonlabs Himalaya Tuzu ve tahta spatula bulunuyor. Set içeriklerinden bahsedecek olursak Ozonlava Volkanik Maske cilt lekelerinin giderilmesinde %80 ‘e varan başarı sağlamış bentonit içerikli bir maskedir. Spirulina tozu denen madde ise mavi-yeşil alglerden elde edilen bir yosun özlü tozdur. Spirulina doğası gereği yüksek protein ve vitamin içeriğine sahiptir. Araştırmalar, spirulina'nın antioksidan ve iltihapla mücadele özelliklerine ve ayrıca bağışıklık sistemini düzenlemeye yardımcı olma yeteneğindeki bir fitoplankton olduğunu göstermektedir. Himalaya tuzu mineral içerdiği için pullanmaları ortadan kaldırır ve cildinizi ferahlatabilir. Sette bulunan malzemeleri karıştırıp tahta spatula ile hazırladığınız maskeyi kolayca cildinize uygulayabilirsiniz.

Spirulina Maske Nasıl Hazırlanır?

Temiz bir kaba volkanik maskeden cildinize yetecek miktarda aktarılır. Ardından üzerine maskeyi biraz daha kıvamlı hale getirecek kadar yani yaklaşık 10 damla himalaya tuzu karışımından damlatılır. Kıvamı hafif sıvılaşan maskeye spirulina tozundan 1 çay kaşığı kadar eklenerek tüm içerikler karıştırılır. Oluşan karışım cildinize sürmeye hazır hale gelecektir. Maskenin görünümü yeşil renkte olacaktır ve iyice karıştırılmalıdır. Spatula veya temiz parmaklarınız yardımıyla maskeyi uygulamaya geçebilirsiniz.

Spirulina Maske Nasıl Uygulanır?

Öncelikle cildinize herhangi bir maske uygularken de geçerli olan önemli bir adım vardır. Bu adım cildin temizlenmesi, makyaj gibi kalıntıların uzaklaştırılmasıdır. Bunu sağlamak için Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü kullanılabilir. Temizlenen ve kurulanan cilde Sepia Anti-Aging Serum’dan 3-4 damla alınarak cilde uygulanır. Maske öncesinde uygulanan serum maskenin cilt tarafından emilimi arttıracak ve etkiyi güçlendirecektir. Serum cildiniz tarafından emildikten sonra hazırladığınız karışımı yüzünüze eşit bir şekilde yayarak sürebilirsiniz. Maskeniz yaklaşık 5 dakika sonrasında kurumaya başlayacaktır. Kuru ciltlerin 5 dakika sonrasında, karma-yağlı ciltlerin 7-10 dakika sonrasında maskeyi ciltten temizlemesi önerilir. Kuruyan Spirulina Maske, ıslatılmış Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi yardımıyla nazikçe ciltten temizlenir. Kalan maske yıkanarak tamamen uzaklaştırılır. Cilt temiz bir havlu yardımıyla kurulanır. Maske işleminin bitmesinin ardından Sepia Anti-Aging Serumdan bir damla alınarak cildimize masaj yaparak uygularız. Bu cilt bakım rutinini duştan önce veya sonra da dilerseniz her gün de yapabilirsiniz. Uygulama sonunda cildinizi tamamen temizlenmiş ve canlanmış hissetmeniz dileğiyle.

Yeni Ürünler

Son Görüntülenen

Son Görüntülenen Ürünler
Yukarı Geri Dön
Kapat
Seçeneği Düzenle
Kapat
Beni Haberdar Et
Kapat
Kapat
Kapat
Giriş
Kapat
Sepetim (0)
Kapat
Ozonlabs Yaşam Bilimleri
Ozonlabs

Ayrılmadan önce...

3 AL 2 ÖDE
1+1 Ürün

Kampanyalarını Kaçırmayın!

Alışverişe Devam Edin
Yeni Ürünler 6